Vai al contenuto

Carrello

Il tuo carrello è vuoto

Articolo: CIAO MAGAZINE: Το γρήγορα ανερχόμενο ελληνικό brand που φέρνει την επανάσταση στα γυαλιά ηλίου.

CIAO MAGAZINE: Το γρήγορα ανερχόμενο ελληνικό brand που φέρνει την επανάσταση στα γυαλιά ηλίου.

CIAO MAGAZINE: Το γρήγορα ανερχόμενο ελληνικό brand που φέρνει την επανάσταση στα γυαλιά ηλίου.

Αυτό το καλοκαίρι κάνε τη διαφορά φορώντας trendy γυαλιά ηλίου από τη νέα συλλογή Red Raven για το 2024. Η Red Raven είναι το δυνατό και γρήγορα ανερχόμενο ελληνικό brand που φέρνει την επανάσταση στα γυαλιά ηλίου.

Τα πρώτα γυαλιά της Red Raven δημιουργήθηκαν το 2019 στην Αθήνα και αμέσως έκαναν τη διαφορά στο χώρο. Κι αυτό γιατί προσφέρει τα καλύτερα γυαλιά που θα βρει κανείς κάτω από 50€. Σκελετούς και φακούς σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, καθώς το καταναλωτικό κοινό παραλαμβάνει τα γυαλιά του απευθείας από τον κατασκευαστή, χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα των υλικών ή την έμπνευση στον σχεδιασμό.

Στο online κατάστημα θα βρεις όλη τη συλλογή για το 2024. Ελληνικά γυαλιά ηλίου και οράσεως σε μοντέρνες και κλασικές γραμμές για τη σύγχρονη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Επίλεξε γυναικεία γυαλιά ηλίου της Red Raven και ξεχώρισε. Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου της σχεδιάζονται με βάση τις ανάγκες κάθε γυναίκας, ανεξάρτητα από το στυλ και την ηλικία της, σύμφωνα πάντα με τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, εδώ θα ανακαλύψεις γυαλιά που σου ταιριάζουν και ανταποκρίνονται πλήρως στο στιλ σου. Γυαλιά ηλίου για κάθε περίσταση και ιδιαίτερες εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σίγουρα θα βρεις το μοντέρνο ή κλασικό σχέδιο που σε αντιπροσωπεύει. Είναι κατασκευασμένα από υλικά που διακρίνονται για την ποιότητά τους, με στόχο την αντοχή στο χρόνο και την καλύτερη δυνατή προστασία από τον βλαβερό ήλιο.

Θα τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα και σε 69 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.