Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

Άρθρο: Πως κατασκευάζονται τα γυαλιά ηλίου;

Πως κατασκευάζονται τα γυαλιά ηλίου; - Red Raven

Πως κατασκευάζονται τα γυαλιά ηλίου;

Τα γυαλιά ηλίου δεν εξυπηρετούν μόνο την εμφάνισή σου, αλλά είναι και ένα αξεσουάρ που προστατεύει και διασφαλίζει την υγεία των ματιών σου. Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ, πώς κατασκευάζονται τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου;

1) Γίνεται επιλογή των κατάλληλων υλικών κατασκευής

Οι φακοί και ο σκελετός των γυαλιών πρέπει να έχουν αντοχή και να είναι ελαφριά. Τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ο πολυάνθρακας, το CR-39 και το γυαλί για τους φακούς. Ενώ αντίστοιχα για τους σκελετούς είναι ο πολυάνθρακας και το ανώτερης ποιότητας κόκαλο (Acetate).

2) Κοπή των φακών στο κατάλληλο μέγεθος και σχήμα

Σε δεύτερη φάση, μέσα απο ειδική διαδικασία γίνεται κοπή και δίνεται το κατάλληλο σχήμα στους φακούς. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την σωστή διάσταση και κλίση των φακών.

3) Επίστρωση των φακών

Στο επόμενο στάδιο γίνεται η ειδική επίστρωση των φακών ανάλογα με τις ιδιότητες που θέλουμε να τους δώσουμε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επίστρωση για ιδιότητες polarized, προστασία απο το φώς των οθονών (Blue-Light) ή έξτρα αντοχή.

4) Ολοκλήρωση του σκελετού

Αφού τα αρχικά υλικά που συγκεντρώθηκαν έχουν κοπεί στο επιθυμητό σχήμα του σκελετού, χωρισμένο στο μπροστά μέρος και τους βραχίονες, γίνεται η ένωσή τους με τις ειδικές βίδες που κρατάνε σταθερά τους βραχίονες με το μπροστά μέρος.

5) Ποιοτικός έλεγχος

Το τελευταίο στάδιο είναι το στάδιο του ποιοτικού ελέγχου. Τα έτοιμα πλέον γυαλιά περνάνε απο μια σειρά ελέγχων για τους σκελετούς και τους φακούς καθώς πρέπει να εξασφαλιστεί οτι καλύπτουν όλα τα standards και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η κατασκευή γυαλιών ηλίου αποτελεί σίγουρα μια πολύπλοκη και απαιτητική διαδικασία και εδώ περιγράφουμε τα βήματα πολύ συνοπτικά. Απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα χρειάζεται πραγματική εξειδίκευση, εμπειρία και ακρίβεια για να επιτευχθεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα παρέχει απόλυτη προστασία στα μάτια σας.

 Στην Red Raven φροντίζουμε κάθε προϊόν που φτάνει σε εσάς, να φτάνει σε άριστη κατάσταση και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής. Ανακάλυψε όλη τη συλλογή μας ΕΔΏ

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.