Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ;

ΑΛΛΑΓΗ

Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.
Θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας μας ΕΔΩ αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας και το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε.
Αφού στείλουμε το νέο προϊόν που επιλέξατε θα ανταλλάξετε χέρι με χέρι με την εταιρεία κούριερ το νέο προϊόν με το αρχικό προϊόν στην αρχική του συσκευασία. Δεν υπάρχει καμία έξτρα επιβάρυνση για αλλαγή προϊόντος.


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ;


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ναι, φυσικά. Η πολιτική επιστροφών ισχύει για 14 ημέρες απο την παραλαβή του προϊόντος. Εάν οι 14 ημέρες έχουν παρέλθει, δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές ή αλλαγές. 

Για να μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του συσκευασία. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που έχετε χρησιμοποιήσει κατα την παραγγελία σας (σε περίπτωση αγοράς με Klarna η επιστροφή γίνετε μέσω της Klarna). Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε IBAN που θα μας υποδείξετε.

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας ΕΔΩ ή στο +302104441904 και θα σας καθοδηγήσουμε για την διαδικασία.
*Τα μεταφορικά, τα έξοδα τραπέζης ή/και η αντικαταβολή για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και αφαιρούνται κατα την επιστροφή των χρημάτων. Δεν υπάρχει κάποια έξτρα επιβάρυνση πέραν αυτού.ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΛΑΒΩ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ;


Σε περίπτωση που λάβετε ελαττωματικό προϊόν, θα γίνει αντικατάσταση του προϊόντος από εμάς χωρίς καμία επιβάρυνση δική σας.

Ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για να μας ενημερώσετε για την παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος είναι 48 ώρες απο την παραλαβή του. Εάν αυτός ο χρόνος παρέλθει, ευθύνη φέρει ο χρήστης για οποιοδήποτε ελάττωμα στο προϊόν.

Για να ζητήσετε αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να μας στείλετε email επισυνάπτοντας φωτογραφία του ελαττωματικού προϊόντος. Η επεξεργασία του αιτήματος γίνεται εντός 24ων ωρών απο την ομάδα μας και θα σας ενημερώσουμε για την αποδοχή ή όχι του αιτήματός σας.

Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να περιλαμβάνει οτιδήποτε υπήρχε στην αρχική του συσκευασία.

Μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε άλλο προϊόν σε περίπτωση που το ίδιο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο κατάστημά μας.

Εάν χρειάζεστε διευκρινήσεις ή βοήθεια καλέστε μας στο +302104441904 ή στείλτε μας email στο info@myredraven.com.