Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

Άρθρο: Αυτοί Είναι Οι Λόγοι Που Τα Polarized Γυαλιά Ηλίου Θα Κάνουν Τη Διαφορά Στην Καθημερινότητά Σας

Αυτοί Είναι Οι Λόγοι Που Τα Polarized Γυαλιά Ηλίου Θα Κάνουν Τη Διαφορά Στην Καθημερινότητά Σας - Red Raven

Αυτοί Είναι Οι Λόγοι Που Τα Polarized Γυαλιά Ηλίου Θα Κάνουν Τη Διαφορά Στην Καθημερινότητά Σας

Ο ήλιος μπορεί να είναι καλός για την υγεία μας, αλλά ταυτόχρονα είναι και ιδιαίτερα βλαβερός, τόσο για το δέρμα όσο και για τα μάτια μας. Τα γυαλιά ηλίου είναι σίγουρα μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά είστε σίγουρες και σίγουροι πως γνωρίζετε όλες τις επιλογές που έχετε για την προστασία των ματιών σας; Τα polarized γυαλιά ηλίου είναι μία από τις επιλογές που, αν δεν γνωρίζεις, πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις σήμερα

 

Τι ακριβώς είναι τα polarized sunglasses;

 

Τα polarized sunglasses, τα πολωμένα/πολωτικά γυαλιά ηλίου δηλαδή, χαρακτηρίζονται έτσι λόγω του ειδικού φίλτρου που εφαρμόζεται στους φακούς. Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο διαφέρουν από τα «κλασικά» γυαλιά ηλίου, που όλες και όλοι γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε.

Το φίλτρο αυτό έχει τη δυνατότητα να αποκλείει κάποια μήκη κύματος του φωτός, δυνητικά επιβλαβή για τα μάτια. Συγκεκριμένα, μέσω του φίλτρου αυτού μπορεί να μειωθεί η ποσότητα του υπεριώδους (UV) φωτός, που φτάνει στα μάτια και πολλές φορές είναι υπεύθυνο για τη βλάβη στον αμφιβληστροειδή.

Η μείωση της αντανάκλασης αποτελεί το δεύτερο πλεονέκτημα του φίλτρου και κατά συνέπεια των πολωτικών γυαλιών ηλίου. Για να καταλάβετε τη σημαντικότητα αυτής της ιδιότητας, αρκεί να σκεφτείτε μια εξαιρετική φωτεινή μέρα όπου δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά.

 

Φορώντας polarized sunglasses, είναι βέβαιο ότι δεν θα αντιμετωπίσετε το παραμικρό πρόβλημα ορατότητας, ακόμα και κατά την πιο ηλιόλουστη ημέρα.

 

Πώς θα καταλάβετε αν τα πολωμένα γυαλιά ηλίου είναι κατάλληλα για εσάς;

 

Πολλές και πολλοί από εσάς είναι σίγουρο πως δεν αποχωρίζεστε μέσα στη μέρα τα γυαλιά ηλίου σας. Φυσικά και γνωρίζετε πολύ καλά γιατί πρέπει να τα φοράτε και -μεταξύ μας- ξέρετε πολύ καλά ότι τα γυαλιά ηλίου δεν έχουν μόνο χρηστική αξία, αλλά αποτελούν και ένα από τα πλέον stylish αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες.

 

Γιατί, λοιπόν, να προσθέσετε ένα ακόμα ζευγάρι γυαλιών στη συλλογή σας;

 

Τα πολωτικά γυαλιά ηλίου είναι κάτι πολύ περισσότερο από ακόμα ένα ζευγάρι γυαλιών για τον ήλιο. Στο σημείο αυτό θα σταθούμε στον χρηστικό τους χαρακτήρα, χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα βρείτε σε φανταστικά σχέδια και χρώματα. Για να διαπιστώσετε αν είναι κατάλληλα για την καθημερινότητά σας τα πολωμένα γυαλιά, απαντήστε νοερά στις παρακάτω ερωτήσεις:

 

  • Σας έχει τύχει να περπατάτε μέσα στη μέρα και να δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά ακόμα και μπροστά σας λόγω του πολύ έντονου ήλιου;
  • Έχει συμβεί να οδηγείτε κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα ηλιόλουστης ημέρας, αλλά η αντανάκλαση του δρόμου μπροστά σας, οι καθρέπτες ή άλλα φώτα να δυσχεραίνει τη θέαση των άλλων αυτοκινήτων;
  • Έχετε βγει για τρέξιμο και δεν μπορείτε να κινηθείτε με ευκολία εξαιτίας του ενοχλητικού ήλιου, που σας χτυπάει στα μάτια;
  • Έχετε ευαισθησία στο έντονο φως, οπότε δυσκολεύεστε να κινηθείτε σε εξωτερικούς χώρους όταν ο ήλιος είναι έντονος;

 

Αν η απάντηση σε έστω και μία από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι «Ναι», τότε ξέρετε πως τα polarized γυαλιά ηλίου είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. 

 

Τι θα κερδίσετε αν τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας;

 

Αποκτώντας ένα ζευγάρι μοντέρνων πολωτικών γυαλιών για τα καθημερινά σας looks θα εξασφαλίσετε:

 

  • Μείωση της θάμβωσης, με αποτέλεσμα να βλέπετε πολύ καθαρά, ακόμα και να είναι ιδιαίτερα έντονος ο ήλιος.
  • Μείωση της αντανάκλασης από το έντονο φως που εμποδίζει την καθαρή εικόνα του δρόμου κατά την οδήγηση, οπότε μείωση και του κινδύνου ατυχημάτων.
  • Μείωση της ποσότητας του UV φωτός (υπεριώδης ακτινοβολίας) που φτάνει στα μάτια και το δέρμα σας, το οποίο σημαίνει μικρότερο κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στον αμφιβληστροειδή.
  • Αύξηση της οπτικής οξύτητας, της ικανότητας δηλαδή της πιο καθαρής διάκρισης πραγμάτων που μπορεί να βρίσκονται και πιο μακριά, όπως πινακίδες για παράδειγμα.

 

Χαρείτε τις καθημερινές σας αθλητικές και μη δραστηριότητες, περπατήστε και οδηγήστε με ασφάλεια προστατεύοντας τα μάτια και το δέρμα σας, βάζοντας στη ζωή σας τα πολωτικά γυαλιά ηλίου.

 

 

Extra tips

Μην φοράτε polarized γυαλιά ηλίου αν οδηγείτε τη νύχτα ή όταν χιονίζει και έχει πάγο στο δρόμο. Επίσης, αποφύγετέ τα όταν είστε στο κινητό, το laptop ή την τηλεόρασή σας.

 

Στο myredraven.com μπορείτε να εξερευνήσετε μία τεράστια συλλογή από γυναικεία και ανδρικά γυαλιά ηλίου, πολωμένα ή μη, σε super σχέδια και χρώματα. Προστατευτείτε από τον βλαβερό ήλιο και απογειώστε το styling σας, ανακαλύπτοντας σήμερα το ιδανικό ζευγάρι για εσάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.