Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

Άρθρο: Πως να διαλέξεις τα γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν

Πως να διαλέξεις τα γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν - Red Raven

Πως να διαλέξεις τα γυαλιά ηλίου που σου ταιριάζουν

 

Η αναγνώριση του σχήματος του προσώπου σας είναι ένα κρίσιμο βήμα στη διαδικασία αγοράς γυαλιών ηλίου. Όχι μόνο πρέπει να βρείτε ένα στυλ που να εξισορροπεί το πρόσωπό σας, αλλά πρέπει επίσης να είναι κάτι που θα νιώθετε αυτοπεποίθηση όταν το φοράτε. Αυτή η δημοσίευση θα σας προσφέρει συμβουλές για το πώς να ανακαλύψετε το σχήμα του προσώπου σας και θα σας δώσει πληροφορίες για τα 6 πιο συνηθισμένα σχήματα - καθώς και παραδείγματα διασημοτήτων με το καθένα από αυτά. Θα μάθετε επίσης για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των γυαλιών ηλίου και πώς μπορούν να προσθέσουν ισορροπία στο πρόσωπό σας, γεγονός που με τη σειρά του θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο ζευγάρι για εσάς. Ας ξεκινήσουμε!

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε γυαλιά ηλίου

Πριν αγοράσετε γυαλιά ηλίου, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τα βασικά χαρακτηριστικά των γυαλιών ηλίου - καθώς και ποιος τύπος γυαλιών ηλίου είναι ο καλύτερος για το σχήμα του προσώπου σας.

Σχήμα και μέγεθος

Το σχήμα και το μέγεθος των γυαλιών ηλίου είναι η πιο σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν βρίσκετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας. Το καλύτερο ζευγάρι θα εξισορροπήσει τα χαρακτηριστικά σας και θα δημιουργήσει οπτική αρμονία στο πρόσωπό σας. Τα πιο συνηθισμένα σχήματα είναι το στρογγυλό, το τετράγωνο, το οβάλ, το ορθογώνιο και το επίμηκες. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, θα πρέπει να αναζητήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά για να βρείτε το καλύτερο ζευγάρι για εσάς.

Χρώμα σκελετού

Το χρώμα του σκελετού είναι ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας όταν βρίσκετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το χρώμα του σκελετού θα είναι συχνά το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν πάνω σας οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, ένας σκούρος σκελετός θα διευρύνει οπτικά το πλάτος του προσώπου σας. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε επιμήκες πρόσωπο, ένας σκούρος σκελετός θα μειώσει φυσικά το μήκος του προσώπου σας, δημιουργώντας μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση.

Χρώμα φακού

Το χρώμα των φακών είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Όχι μόνο θα εξισορροπήσει το πρόσωπό σας, αλλά θα προστατεύσει και τα μάτια σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV. Και ενώ τα περισσότερα γυαλιά ηλίου έχουν φακούς σκούρου χρώματος, δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ μόνο σκούρου ή μόνο ανοιχτού χρώματος. Οι περισσότεροι κατασκευαστές κατασκευάζουν γυαλιά ηλίου με φακούς ανοιχτού και σκούρου χρώματος. Το χρώμα που θα επιλέξετε εξαρτάται από την επιδερμίδα σας και την ποσότητα φωτός στην οποία εκτίθεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη

- Πλάτος σκελετού - Ορισμένα πλάτη σκελετού είναι καλύτερα για ορισμένα σχήματα προσώπου. Αν και αυτό δεν αποτελεί κανόνα, είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου. Για παράδειγμα, αν έχετε φαρδύ πρόσωπο, θέλετε να αποφύγετε ένα στενό πλαίσιο, επειδή θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμη πιο φαρδύ. - Υλικό σκελετού - Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού σας θα είναι επίσης σημαντικό. Ενώ όλα τα υλικά έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, αναλύσαμε τα πιο συνηθισμένα υλικά παρακάτω για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο ζευγάρι για εσάς. - Φακοί - Οι φακοί διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και χρωμάτων, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας. Οι πιο δημοφιλείς φακοί είναι πολωμένοι και είναι οι καλύτεροι για υπαίθριες δραστηριότητες όπως τα σπορ και η οδήγηση.

Περίληψη

Το σχήμα και το μέγεθος των γυαλιών ηλίου σας είναι η πιο σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν βρίσκετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας. Τα πιο συνηθισμένα σχήματα είναι το στρογγυλό, το τετράγωνο, το οβάλ, το ορθογώνιο και το επίμηκες. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, θα πρέπει να αναζητήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά για να βρείτε το καλύτερο ζευγάρι για εσάς. Το χρώμα του σκελετού, το υλικό του σκελετού και οι φακοί είναι επίσης κρίσιμοι παράγοντες όταν βρίσκετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας. Και ενώ όλα τα υλικά έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, θα πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο ζευγάρι για εσάς με βάση το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Πώς να βρείτε το σχήμα του προσώπου σας

Πριν αγοράσετε γυαλιά ηλίου, θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε το σχήμα του προσώπου σας. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου, αλλά θα σας κάνει επίσης να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας και το πώς θέλετε να παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Παρακάτω θα βρείτε τα 6 πιο συνηθισμένα σχήματα προσώπου - καθώς και παραδείγματα διασημοτήτων με καθένα από αυτά.

Στρογγυλό σχήμα προσώπου

Ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι πιο φαρδύ στους κροτάφους και έχει στρογγυλεμένο πηγούνι. Είναι το πιο συνηθισμένο σχήμα προσώπου, οπότε είναι πιθανό να έχετε αυτό το σχήμα προσώπου. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι αυτά που προσθέτουν μήκος και ορισμό στο πρόσωπο. Θα θέλετε επίσης να αποφύγετε τους φαρδείς κροτάφους που θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φαρδύ. Ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου δείχνει καλύτερα με γυαλιά ηλίου που έχουν μακρύ, ορθογώνιο σκελετό. Δοκιμάστε ένα σχήμα που έχει ελαφρώς φαρδύτερους κροτάφους για να προσθέσετε μήκος στο πρόσωπό σας. Αποφύγετε τους στρογγυλούς σκελετούς, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμη πιο στρογγυλό. Στις διασημότητες με στρογγυλό σχήμα προσώπου περιλαμβάνονται η Jennifer Lopez και η Beyoncé.

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

Ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου είναι πιο φαρδύ στους κροτάφους και πιο στενό στο πηγούνι. Είναι ένα τολμηρό και αρρενωπό βλέμμα, γι' αυτό είναι σημαντικό να το εξισορροπήσετε με ένα στυλ που έχει μια πιο μαλακή άκρη. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου είναι αυτά που προσθέτουν μήκος στο πρόσωπο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε γυαλιά ηλίου με φαρδύ σκελετό που θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φαρδύ. Ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου δείχνει καλύτερα με γυαλιά ηλίου που έχουν μακρύ, ορθογώνιο σκελετό. Δοκιμάστε ένα σχήμα που έχει ελαφρώς φαρδύτερους κροτάφους για να προσθέσετε μήκος στο πρόσωπό σας. Αποφύγετε τους στρογγυλούς σκελετούς, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμα πιο φαρδύ. Στις διασημότητες με τετράγωνο σχήμα προσώπου περιλαμβάνονται η Emma Watson και η Jennifer Aniston.

Οβάλ σχήμα προσώπου

Το οβάλ πρόσωπο είναι το πιο επιθυμητό σχήμα. Είναι μακρύτερο από το πλάτος του, αλλά με ισορροπημένες άκρες σε όλο το μήκος του. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ένα οβάλ σχήμα προσώπου είναι αυτά που προσθέτουν ορισμό στο πρόσωπο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τα γυαλιά ηλίου που είναι πολύ φαρδιά, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο. Ένα οβάλ σχήμα προσώπου δείχνει καλύτερα με γυαλιά ηλίου που έχουν ορθογώνιο σκελετό. Δοκιμάστε ένα σχήμα που είναι φαρδύτερο στους κροτάφους και ελαφρώς στενότερο στη γέφυρα της μύτης. Αποφύγετε τους στρογγυλούς σκελετούς, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμη πιο μακρύ. Στις διασημότητες με οβάλ σχήμα προσώπου περιλαμβάνονται η Emma Watson και η Taylor Swift.

Ορθογώνιο σχήμα προσώπου

Ένα ορθογώνιο σχήμα προσώπου είναι μακρύτερο από το πλάτος του. Είναι ένα αρρενωπό βλέμμα που είναι ιδανικό για όσους έχουν μακρύ, γωνιώδες σαγόνι. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ένα ορθογώνιο σχήμα προσώπου είναι αυτά που προσθέτουν λίγο πλάτος στο πρόσωπο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τα γυαλιά ηλίου που είναι πολύ φαρδιά, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο. Ένα ορθογώνιο σχήμα προσώπου δείχνει καλύτερα με γυαλιά ηλίου που έχουν ορθογώνιο σκελετό. Δοκιμάστε ένα σχήμα που είναι πιο φαρδύ στους κροτάφους και πιο στενό στη γέφυρα της μύτης. Αποφύγετε τους στρογγυλούς σκελετούς, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμη πιο μακρύ. Στις διασημότητες με ορθογώνιο σχήμα προσώπου περιλαμβάνονται η Τζένιφερ Άνιστον και η Αντζελίνα Τζολί.

Επίμηκες σχήμα προσώπου

Ένα επιμήκες πρόσωπο είναι μακρύτερο από το πλάτος του. Φαίνεται καλύτερα με ένα στρογγυλό πλαίσιο που θα βοηθήσει να σπάσει το μήκος του προσώπου σας και να φέρει ισορροπία σε αυτό. Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για ένα επίμηκες σχήμα προσώπου είναι αυτά που προσθέτουν πλάτος στο πρόσωπο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τα γυαλιά ηλίου που είναι πολύ στενά, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμη πιο μακρύ. Ένα επίμηκες σχήμα προσώπου δείχνει καλύτερα με γυαλιά ηλίου που έχουν στρογγυλό σκελετό. Δοκιμάστε ένα σχήμα που είναι πιο φαρδύ στους κροτάφους και πιο στενό στη γέφυρα της μύτης. Αποφύγετε τους ορθογώνιους σκελετούς, καθώς θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται ακόμα πιο μακρύ. Στις διασημότητες με μακρόστενο σχήμα προσώπου περιλαμβάνονται ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου. Από το μέγεθος και το χρώμα του σκελετού μέχρι τον τύπο και το χρώμα του φακού, η εύρεση του καλύτερου ζευγαριού μπορεί να είναι δύσκολη. Η κατανόηση του σχήματος του προσώπου σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου, καθώς συχνά θα έχουν χαρακτηριστικά που είναι ιδανικά για την εξισορρόπηση του προσώπου σας. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, αναζητήστε γυαλιά ηλίου με ορθογώνιο σχήμα και φαρδύτερο σκελετό. Αν έχετε μακρύ πρόσωπο, επιλέξτε ένα φαρδύτερο σκελετό που θα προσθέσει ισορροπία στο πρόσωπό σας. Όποιο σχήμα προσώπου κι αν έχετε, υπάρχει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα σας πηγαίνει πολύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βρείτε όλα εδώ στην συλλογή της Red Raven!

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.