Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΛΑΘΙ

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

Άρθρο: Ο απόλυτος οδηγός για να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου

Ο απόλυτος οδηγός για να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου - Red Raven

Ο απόλυτος οδηγός για να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου

Κατέβασε τον αναλυτικό δωρεάν PDF οδηγό μας εδώ!

Τα γυαλιά ηλίου είναι το τέλειο αξεσουάρ για όποιον θέλει να προσθέσει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμό του. Δεν σας προσφέρουν μόνο προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και στυλ, αλλά μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, χρώματα και τύπους γυαλιών ηλίου διαθέσιμα, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αυτά που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας και στο προσωπικό σας στυλ. Ευτυχώς, με λίγη έρευνα και προγραμματισμό, μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι σε χρόνο μηδέν. Είτε ψάχνετε για σκελετούς εμπνευσμένους από το ρετρό είτε για μοντέρνα aviators, έχουμε όλες τις εμπιστευτικές συμβουλές για το πώς να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας.

Βρείτε τον σωστό σκελετό για το σχήμα του προσώπου σας

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα κεφαλής και το σχήμα του προσώπου σας θα καθορίσει τον τύπο γυαλιών ηλίου που σας ταιριάζει καλύτερα. Επομένως, το πρώτο βήμα για να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου είναι να προσδιορίσετε το σχήμα του προσώπου σας. Μόλις γνωρίζετε το σχήμα σας, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για το πρόσωπό σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το σχήμα του προσώπου σας, παραθέτουμε μερικά συνηθισμένα παραδείγματα και έχουμε επίσης ένα ολόκληρο άρθρο για το κατάλληλο σχέδιο για το σχήμα του προσώπου σας: Στρογγυλό πρόσωπο: Αυτό σας δίνει ένα στρογγυλό σχήμα. Διαμαντένιο πρόσωπο: Αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού, τα ζυγωματικά σας είναι πιο πλατιά από το μέτωπο και την περιοχή του πηγουνιού σας- αυτό σας δίνει σχήμα διαμαντιού. Οβάλ πρόσωπο: Εάν έχετε πρόσωπο σε σχήμα οβάλ, το μέτωπο, τα ζυγωματικά και η περιοχή του πηγουνιού σας έχουν περίπου το ίδιο πλάτος, δίνοντάς σας οβάλ σχήμα.

Η σημασία της ποιότητας του σκελετού

Αν αγοράζετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή άλλα υλικά χαμηλής ποιότητας, θα μπορούσατε κάλλιστα να μην φοράτε κανένα εξ αρχής. Όταν πρόκειται για γυαλιά ηλίου, θα πρέπει να βρείτε ένα ζευγάρι που διαθέτει ανθεκτικό, ανθεκτικό σκελετό. Οι σκελετοί που είναι κατασκευασμένοι από μέταλλο ή κόκκαλο (acetate) είναι η καλύτερη ποιότητα και θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι τα γυαλιά ηλίου πρέπει να είναι ελαφριά. Αν φοράτε γυαλιά ηλίου που είναι βαριά και άβολα, δεν μπορείτε να τα απολαύσετε τόσο πολύ. Αναζητήστε λοιπόν ένα ποιοτικό ζευγάρι που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Οδηγός για να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου

Όταν επιλέγετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, λάβετε υπόψη σας το σχήμα του προσώπου σας. Θα θέλετε να επιλέξετε γυαλιά ηλίου που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με κολακευτικό τρόπο. Για παράδειγμα, αν θέλετε γυαλιά για τετράγωνα πρόσωπα, αναζητήστε στρογγυλούς σκελετούς που διευρύνουν το πρόσωπό σας. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας όταν επιλέγετε γυαλιά ηλίου. Αν περνάτε πολύ χρόνο έξω, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι φοράτε ένα ζευγάρι που προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Συμβουλή 1: Γνωρίστε τις επιλογές σας

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε όταν προσπαθείτε να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας είναι να γνωρίζετε τις επιλογές σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να περιορίσετε την αναζήτησή σας με βάση τα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Στυλ γυαλιών - Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε όταν προσπαθείτε να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας. Θα πρέπει να προσδιορίσετε το γενικό στυλ των γυαλιών ηλίου που αναζητάτε. Ψάχνετε για κλασικά aviators, σκελετούς εμπνευσμένους από το ρετρό ή κάτι πιο μοντέρνο; Ίσως μάλιστα να θέλετε να αναζητήσετε διαφορετικά στυλ γυαλιών ηλίου ανάλογα με την περίσταση. - Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε όταν προσπαθείτε να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας. Θα πρέπει να προσδιορίσετε το γενικό στυλ των γυαλιών ηλίου που αναζητάτε. Ψάχνετε για κλασικά aviators, σκελετούς εμπνευσμένους από το ρετρό ή κάτι πιο μοντέρνο; Ίσως μάλιστα να θέλετε να αναζητήσετε διαφορετικά στυλ γυαλιών ηλίου ανάλογα με την περίσταση. Μέγεθος σκελετού - Στη συνέχεια, θα πρέπει να σκεφτείτε το μέγεθος του σκελετού. Ψάχνετε για έναν μικρότερο σκελετό ή έναν φαρδύτερο σκελετό; Ίσως ακόμη να θέλετε να εξετάσετε το σχήμα του σκελετού, όπως ορθογώνιο ή στρογγυλό. - Στη συνέχεια, θα πρέπει να σκεφτείτε το μέγεθος της κορνίζας. Ψάχνετε για ένα μικρότερο πλαίσιο ή ένα φαρδύτερο πλαίσιο; Ίσως να θέλετε να εξετάσετε ακόμη και το σχήμα του πλαισίου, όπως ορθογώνιο ή στρογγυλό. Τύπος φακού - Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τον τύπο του φακού. Ψάχνετε για φωτοχρωμικούς φακούς, πολωμένους φακούς, προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία ή κάτι άλλο; Ο τύπος φακού μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εμφάνιση των γυαλιών ηλίου σας.

Συμβουλή 2: Βρείτε το σωστό χρώμα

Το χρώμα των γυαλιών ηλίου σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη συνολική εμφάνιση του ντυσίματός σας. Επομένως, είναι σημαντικό να βρείτε το σωστό χρώμα για το σχήμα του προσώπου σας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών σας όταν επιλέγετε γυαλιά ηλίου. Αν έχετε μπλε μάτια, θα πρέπει να αποφύγετε τις αποχρώσεις του πράσινου, του καφέ και του πορτοκαλί. Αντίθετα, το μαύρο, το γκρι και το ναυτικό είναι τα καλύτερα για τα μπλε μάτια. Εάν έχετε πιο σκούρο δέρμα, θα πρέπει να αποφύγετε τις αποχρώσεις του κίτρινου. Αν έχετε πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μπορείτε δυνητικά να φορέσετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο χρώμα γυαλιών ηλίου είναι το κατάλληλο για εσάς, απλά παίξτε με διάφορα χρώματα σε μια εφαρμογή.

Συμβουλή 3: Μην ξεχνάτε την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν ψωνίζετε γυαλιά ηλίου είναι να προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Πολλά γυαλιά ηλίου θα αναγράφουν αυτές τις πληροφορίες κάπου πάνω στο προϊόν. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα γυαλιά ηλίου που αγοράζετε προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, μπορείτε να ελέγξετε την ιστοσελίδα της μάρκας. Δεν είναι όλα τα γυαλιά ηλίου ίδια. Επομένως, είναι σημαντικό να βρείτε ένα ζευγάρι με την υψηλότερη δυνατή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά έχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία που αντιστοιχεί στο χρόνο που θα περνάτε έξω. Ακόμη και αν βρίσκεστε τον περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους, είναι σημαντικό να προστατεύετε τα μάτια σας. Επομένως, να φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου όποτε βρίσκεστε έξω. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε γυαλιά ηλίου ακόμη και τη νύχτα. Οι υπεριώδεις ακτίνες UV μπορούν να βλάψουν τα μάτια σας ακόμη και όταν είναι σκοτεινά έξω.

Τελικά λόγια

Η εύρεση του σωστού ζευγαριού γυαλιών ηλίου μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν ξέρετε τι είδους σκελετό ή χρώμα να αναζητήσετε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εφαρμογές και ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας. Ο απόλυτος οδηγός για να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου είναι να γνωρίζετε τις επιλογές σας, να βρείτε τη σωστή εφαρμογή και να αγοράσετε ένα ζευγάρι με προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.